Zo loste ik mijn vaginisme op

Is voor jou de geslachtsgemeenschap pijnlijk of onmogelijk? Misschien heb je dan wel vaginisme of dyspareunie. Vaginisme is een verkramping van je bekkenbodemspieren waardoor het onmogelijk is om een penis in te brengen, of een vinger, tampon of speculum bij de dokter. Bij dyspareunie is de geslachtsgemeenschap pijnlijk.  Door dyspareunie kan je ook met vaginisme gaan reageren. Zelf heb ik het ook gehad, dus ik weet wat je meemaakt. Gelukkig heb ik het ook op kunnen lossen. maar omdat ik weet dat ik niet de enige ben heb ik er een boek over geschreven. Ik hoop dat ik jou daarmee ook op weg kan helpen. Want het is echt oplosbaar.

Worstel jij ook al zo lang met vaginisme of pijn bij seks? Weet je dokter het ook niet? Ben je toe aan je zoveelste therapeut die het ook niet weet? Ben je af en toe wanhopig omdat je nog steeds niet weet hoe je dit probleem wilt oplossen? Wellicht dat ik je kan helpen. Ik ben drs Annemarie Tinbergen, ervaringsdeskundige en tevens psycholoog-seksuoloog,  en al jaren gespecialiseerd in de behandeling van vaginisme en dyspareunie.

nooit meer pijn bij seks

Ik ben Drs Annemarie Tinbergen, psycholoog-seksuoloog. Ik ben zelf genezen van vaginisme en ik help al jaren vrouwen en paren om te leren (weer) plezierige pijnloze gemeenschap te ervaren.

Nu kan je in mijn eboek nalezen hoe ik mijn vaginisme opgelost heb.

Ook jij kunt ontdekken hoe jij kunt genieten van seks,
all the way… als jìj zover bent!

Bestel

Net als jij heb ik een grote hekel aan spam.

Je gegevens zijn veilig bij mij en worden NOOIT doorverkocht aan derden.

Een van de grootste moeilijkheden bij het oplossen van vaginisme of dyspareunie is om de ware oorzaken van het probleem te vinden. En dat lukt niet altijd zomaar. Niet elke therapeut weet hoe hij of zij jou kan helpen om de ware oorzaken op te sporen.

Die oorzaken kunnen te maken hebben met je jeugd, je omgeving, relatieproblemen, trauma’s. Maar ook kunnen er andere factoren spelen in je familie, of de cultuur, politiek of religie waarin je bent grootgebracht.

Soms is het bijna onmogelijk om erachter te komen wat de ware oorzaken zijn. Hoe hard je dan ook aan jezelf werkt: het lost je vaginisme of dyspareunie dan niet op en je belandt als het ware in een soort therapeutisch doolhof.

Het gevolg daarvan is dat je eindeloos  blijft piekeren en in eenzaamheid worstelt met je probleem. Wellicht worstel je met angst, schaamte, en heb je zelfs bedacht dan maar een liefdesrelatie te vermijden, of heb je het opgegeven om kinderen te krijgen. En dat is pas echt pijnlijk. Maar dat is nu niet meer nodig.

Je kan de bron van je angst en schaamte aan te pakken. Want je kan nu je eigen oorzaken ontdekken van jouw vaginisme of dyspareunie, en vervolgens je eigen antwoorden vinden. Je grootste probleem verandert in een project waarin je je meest ultieme doel bereikt: liefdevolle plezierige pijnloze geslachtsgemeenschap met de partner met wie jij dat graag wilt.

 

In mijn eerste boek "Zo Loste Ik Mijn Vaginisme Op" beschrijf ik mijn eigen verhaal, hoe ik er zelf overheen gekomen ben. Het is een boek waarin ik je meeneem op mijn persoonlijke reis en waarin ik je een hart onder de riem steek. Je kan ontdekken wat mij geholpen heeft. Wie weet hoeveel jij daaruit kan gebruiken voor jouw eigen zelfonderzoek? Ik laat je zien welke fasen je het beste kunt doorlopen om je eigen antwoorden te vinden.

Mijn ebook bestaat uit verschillende delen:

  • Vaginisme is oplosbaar
  • Zo loste ik mijn vaginisme op
  • Hoe kan jij je vaginisme oplossen

Wat levert mijn ebook je op:

  • je vindt er een uitgebreid overzicht van mogelijke oorzaken bij vaginisme
  • tips en inzichten om je vaginisme op te lossen
  • 6 redenen waarom jij ècht je vaginisme op wilt lossen
  • hoe ik mijn vaginisme heb opgelost, wat werkte voor mij. Dat zou voor jou ook kunnen werken
  • welke belemmeringen ik moest wegnemen om echt concreet mijn vaginisme op te kunnen lossen,  welke therapieën ik daarvoor doorliep, en welke blinde vlekken ik moest ophelderen en welke geheimen erachter zaten
  • Ook als je dyspareunie hebt (pijn bij seks zonder medische oorzaak), kan je veel hebben aan dit boek, omdat dyspareunie veel lijkt op vaginisme. De meeste vrouwen die last hebben van dyspareunie gaan daarna met vaginisme reageren.

Dit zei Fred Traugott:
Annemarie Tinbergen is DE expert op het gebied van vaginisme en dyspareunie in Nederland, en misschien ook wel daarbuiten.
Je kan Fred Traugott bereiken via "Centrum voor Levenslust"

Dit zei Willy over mijn behandeling:

“Je hebt een tas voor therapeutische mogelijkheden en je pakt eruit wat nodig is. Je geeft hulp op maat”

Dit zei Marcel over mijn behandeling:
“Tijdens de sessies zijn er veel vragen beantwoord. Het einddoel was duidelijk, maar het pad te belopen was soms onduidelijk. Terugkijkend (en dichter bij het einddoel) ben ik ervan overtuigd dat we de juiste onderwerpen hebben behandeld en voor oplossingen hebben gezorgd.”
Dit zei Simone over mijn behandeling:
“Ik heb veel geleerd van Annemarie’s sessies. Het was fijn om persoonlijke emoties te onderscheiden en communicatietechnieken toe te passen“.

Voor mijn ebook bied ik een 100 % garantie. Mocht je om wat voor reden ook niet tevreden zijn over mijn ebook, stuur dan een email via deze link: contact en je ontvangt direct je geld terug. Ik wil alleen tevreden lezers, en wanneer jij na jouw investering het idee hebt dat dit niks voor je is, dan wil ik niet aan jou verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is me een email sturen binnen 30 dagen, en je ontvangt je geld terug zonder dat je vragen hoeft te beantwoorden.

Bestel mijn ebook "Zo loste ik mijn vaginisme op" door op deze knop te klikken

Bestel

Pieker niet langer, laat je niet langer weerhouden door angst, frustraties of onnodige schuld en schaamtegevoelens. Ook jij kan een succesvol liefdevol seksleven krijgen.

Begin vandaag nog aan je reis naar een succesvol liefdesleven waarin je voldoende zelfvertrouwen hebt gekregen als vrouw en minnares.

Zorg dat je erbij bent en dat je van dit boek profiteert. Zorg dat je de juiste oorzaken van je vaginisme of dyspareunie  achterhaalt,  zodat je weet waar je aan te werken hebt en je niet langer in een therapeutisch doolhof hoeft te dwalen.

Nee bedankt, ga verder

Centrum voor Seksualiteit, Drs Annemarie Tinbergen, Postbus 9407, 1006 AK Amsterdam,
KvK 34304079; BTW NL 0976 02 231B01

bezoek de rest van de site: http://centrumvoorseksualiteit.nl