Uitnodiging voor vrouwen die geen (pijnloze) geslachtsgemeenschap kunnen hebben: "Vind je Pad naar Plezierige en Pijnloze Geslachtsgemeenschap".

Als ook jij je vrij wilt voelen om plezierig te vrijen met je geliefde,

 • zonder angst voor pijn of angst dat het niet lukt, maar juist gemakkelijk, natuurlijk
 • zodat je kunt genieten van je relatie met je geliefde
 • en wellicht denk je er zelfs aan om een gezin te stichten en kinderen te krijgen,
 • of wellicht heb je het vinden van een partner uitgesteld
 • en hoop je nu toch je probleem op te lossen
 • zodat niets je meer in de weg staat om je toekomstige geliefde nu toch te gaan vinden .......

Dat begint toch met het oplossen van je vaginisme of pijn bij seks.

Daarom bied ik nu een speciaal

"Vind-je-pad-naar-plezierige-pijnloze-geslachtsgemeenschap-consult" aan.

Tijdens dit consult:

 1. Creëer jij meer helderheid over het seksuele liefdesleven dat jij wilt hebben
 2. Vind jij de essentiële bouwstenen voor het hebben van het seksuele liefdesleven van je dromen
 3. Ontdek je het nummer 1 ding dat verhindert dat jij het seksuele liefdesleven van je dromen krijgt, dus het nummer 1 ding waardoor jij reageert met vaginisme of pijn bij seks
 4. Identificeer je de meest krachtige acties die jou helpen bij het oplossen van je vaginisme of pijn bij seks
 5. Kom jij te weten jij wat je precies moet doen om het seksuele liefdesleven te creëren dat je werkelijk wilt.

Je zult de sessie verlaten met de benodigde inspiratie om je probleem nu echt aan te gaan pakken. Het consult verplicht je tot niets. Alles wat in het gesprek aan de orde komt wordt strict vertrouwelijk behandeld.

De kosten zijn 200 euro voor een individueel consult (1,5 uur) en 300 euro als je samen met je partner komt (3 uur). Indien ik denk dat je bij mij aan het juiste adres bent ga ik je na afloop van dit consult een voorstel doen. Houd daarom rekening met 30 minuten extra. Indien ik denk dat je bij mij niet aan het juiste adres bent ga ik je doorverwijzen.

Wie ben ik?

FreyaJoy

Ik ben Drs FreyaJoy Annemarie Tinbergen. Ik werk al 16 jaar met vrouwen die geen (pijnloze) geslachtsgemeenschap kunnen hebben. Ik help hen om echt te kunnen genieten van de geslachtsgemeenschap zonder angst of pijn.

Onlangs werkte ik met een vrouw om haar vaginisme te overwinnen. Ze had al verschillende andere hulpverleners gehad zonder resultaat en was wanhopig. Ze zocht al 8 jaar naar goede hulp en was erg gefrustreerd met die andere hulpverleners tot nu toe. Toen ik met haar ging werken reageerde ze al snel enthousiast doordat ze veel nieuwe inzichten opdeed, wat haar enorm opluchtte, en toen ik klaar was met haar stuurde ze me een brief waarin ze me bedankte dat ze nu eindelijk weer in staat was om “vrijuit te neuken -om dat woord maar eens te gebruiken- met een fantastisch orgasme aan het eind als beloning”. Ze kon het wel van de daken schreeuwen, zo gelukkig als zij was. Ze is ongelofelijk blij dat zij zich weer kan overgeven aan seks.

Ik ben psycholoog NIP - seksuoloog en lichaamsgericht werkend therapeut. Ik heb zelf last gehad van vaginisme en heb mijn eigen antwoorden en oplossingen daarvoor gevonden. Dat heeft even geduurd, maar als ik toen wist wat ik nu weet, dan had het niet zo lang geduurd. En daar kan jij nu van profiteren, waardoor jij veel sneller hetzelfde resultaat kunt bereiken.

Mijn achtergrond:

Ik studeerde klinische en gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Toen ik zelf last had van vaginisme waren er geen -bij mijn situatie passende- therapieen beschikbaar voor vaginisme. Daarom heb ik zelf een manier ontwikkeld om mijn vaginisme op te lossen die werkt. In 1999 startte ik een vrijwilligersorganisatie voor vrouwen met vaginisme en pijn bij seks. Opeens werd ik uitgenodigd om te spreken voor groepen hulpverleners in het hele land. Toen ik een cursus “hulpverlenen bij vaginisme en pijn bij seks” voor hulpverleners opzette ging iedereen me opeens seksuoloog noemen. Mijn cursus werd geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie voor afgestudeerde seksuologen. De specialisatie opleiding seksuologie (RINO) heb ik toen ook maar gedaan. Ik richtte het Centrum voor Seksualiteit op. Dit is gespecialiseerd in de behandeling van vaginisme en dyspareunie. Ook heb ik een programma ontwikkeld dat vrouwen helpt om plezierige pijnloze geslachtsgemeenschap (ontmaagding) mogelijk te maken, ook als andere therapieën gefaald hebben. Dat is het Sexual Empowerment Programma. Inmiddels help ik ook al 10 jaar bij het oplossen van onder andere problemen met seksuele opwinding, afkeer, orgasmen, erectie- en ejaculatieproblemen en het verwerken van seksuele trauma's.

Opvallend:

In al die jaren kreeg ik voornamelijk cliënten die al vele therapeuten geraadpleegd hadden voordat ze bij mij kwamen. De meeste cliënten waren al jaren op zoek naar goede hulp en ze waren ontevreden over de hulp die ze vonden. Bij die andere therapieën ontbrak meestal een gedegen vooronderzoek waardoor de oorzaken van het probleem niet gevonden werden. Daardoor waren die therapieën niet effectief.

Dus als jij je oplossingen nog niet gevonden hebt bij andere therapeuten, besef dan dat dat mogelijk niet aan jou ligt. Je hebt gewoon een nieuwe kans nodig met een gids die weet wat er voor nodig is om je seksuele probleem te overwinnen. Zodat ook jij je vrouwelijke seksualiteit met passie en zelfvertrouwen kunt beleven in de volle kracht van je vrouw zijn. Zodat jij ten volle eigenaar bent van jouw seksualiteit, en aan het stuur staat van jouw seksuele leven, of je dat nu met jezelf beleeft of samen met je geliefde. Want dat is een belangrijke voorwaarde om tot succesvolle seksuele overgave te kunnen komen.

 

Wil jij serieus je vaginisme of pijn bij seks klacht oplossen? Wil jij in aanmerking komen voor een "Vind-Je-Pad-Naar-Plezierige-Pijnloze-Geslachtsgemeenschap-consult"?

Vul dan nu het online aanvraagformulier in.

Klik hier: Aanvraagformulier.

Na het indienen van je aanvraag ontvang je zo spoedig mogelijk bericht van mij persoonlijk.

Drs FreyaJoy (Annemarie) Tinbergen
Psycholoog-seksuoloog-lichaamsgericht werkend registertherapeut-ervaringsdeskundige vaginisme

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ik was altijd bang om naar de huisarts te gaan met mijn probleem. Ik was bang dat ze nog meer enge ideeën in mijn hoofd gaan creëren. Na het zoeken op internet besloot ik om contact op te nemen met een deskundige en heb er absoluut geen spijt van. FreyaJoy is heel professional en deskundig. Ze luistert goed en geeft je direct antwoord op je vraag. Ik kreeg gratis 50 minuten telefonisch consult van FreyaJoy. En in die tijd ben ik (als maagd) meer weten te komen over sex en penetratie. Ik ben sindskort getrouwd en daarvoor was ik maagd. Sex doet een beetje pijn bij mij en ik weet heel goed dat dat zo niet hoort. Sex moet plezierig zijn.
Na dat gesprek met FreyaJoy was ik erg opgelucht omdat ik nu weet dat ik niet de enige ben, en dat het geen haast hoeft te hebben. alles heeft z'n tijd nodig, ook seks. Nu bekijk dingen ook heel anders en heb er goed gevoel over. Ik kom er zeker erover heen.
Had veel goede instrucies gekregen van haar, deze heb ik besproken met manlief en we gaan zo aan de slag!

Lisa

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Belangrijkste wat ik je wil vertellen is dat ik hardop durf uit te spreken dat ik van mijn vaginisme af ben. En nu ik dit zo opschrijf schieten de tranen in mijn ogen. Iets wat ik me nooit voor mogelijk had gehouden is gelukt. En jij bent daar de belangrijkste sleutel in geweest. Liefs, Marloes
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ik heb 5 sessies doorlopen bij FreyaJoy en het was een erg prettige ervaring. Ik heb al verschillende seksuologen en bekkenbodemtherapeuten gehad, maar geen van allen hebben me zulke concrete tips en adviezen kunnen geven als die ik van FreyaJoy heb ontvangen. Ik ben ervan overtuigd dat deze sessies bij zullen dragen aan een prettiger seksleven en ben FreyaJoy dankbaar dat ze mij de inzichten heeft gegeven die ik nodig had om het belangrijkste in te kunnen zien; het daadwerkelijk kunnen vrijen is één stap in de goede richting, het als prettig ervaren is een tweede (essentiële) stap. Ik zou iedereen die 'problemen' ervaart met geslachtsgemeenschap aanraden contact op te nemen met FreyaJoy.

Groetjes

Anoniem

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Het telefonische gesprek dat ik met FreyaJoy heb gehad was zeer prettig. Ze luisterde goed naar mijn verhaal. Wat ik vooral waardeerde is dat ze toch met me wilde praten, ondanks dat ik sinds kort al bij een andere seksuoloog/psycholoog onder behandeling ben. Ook heb ik veel gehad aan de website, met name over de psychische kant. Ik was blij met haar advies om naar een vulvapoli te gaan, ik wil er alles aan doen om er vanaf te komen (van de focale vulvitis). Ik ga alleen wel naar een vulvapoli die voor mij dichterbij is en heb toch liever een vrouwelijke gynacoloog (geen goede ervaring met mannelijke gyn).

Anoniem

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

FreyaJoy is een heel betrokken, deskundig en professioneel therapeut die goed naar je luistert en je van goede tips en suggesties voorziet. ik wilde heel graag mijn kennis en inzicht vergroten mbt psychotherapie en seksuologie en heb daarover heel goed met haar van gedachten kunnen wisselen. Ze heeft me hele goede tips gegeven. Door haar prettige persoonlijkheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen bestaat al gauw een goede vertrouwensband met haar die je na afloop een heel goed gevoel geeft. Bovendien voelde ik het als vrouw zeer prettig om met haar van gedachten te wisselen omdat ze zelf ook een vrouw is en je als vrouw daardoor beter van advies kan voorzien. Al met al kan ik haar zeer zeker aanbevelen.

Isha

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"