Seksuele klachten en voeding

Wist je dat sommige seksuele klachten te maken hebben met verkeerde voeding?

  • Bijvoorbeeld een gebrek aan zin in seks kan een aanwijzing zijn dat je last hebt van een depressie. Veel artsen schrijven dan antidepressiva voor. Psychologen denken dat vaker psychische factoren depressies veroorzaken. Maar door ongezonde voeding kan je ook depressief worden. Met de juiste voeding kan je dan een depressie weer doen opklaren. Een bijkomend effect kan zijn dat je dan ook weer meer zin krijgt in seks. Seksuele problemen door voedingsklachten kan je het beste voorkomen door gezond te eten. Heb je een een medisch probleem, raadpleeg dan je huisarts.
  • Dichtgeslibde bloedvaten kunnen leiden tot erectieproblemen. Je kan je bloedvaten op natuurlijke wijze reinigen met behulp van grote hoeveelheden sap van groene bladgroente. Als dichtgeslibde bloedvaten de oorzaak zijn van van je erectieproblemen dan zal je na de reinigingskuur betere erecties hebben
  • Door het binnenkrijgen van toxinen via ademhalen, voeding, drank, gebruik van toxische schoonmaakmiddelen en dergelijke  kan je lichaam aantrekkelijk worden voor parasieten, bacteriën, virussen en schimmels. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld vaginale schimmel.

Verandering van voedingsstijl waarbij je je reinigt van toxinen, parasieten, bacterien, virussen en schimmels kan een hoop problemen en seksuele klachten wegnemen en een lichamelijke en energetische verjonging in gang zetten. Er kunnen natuurlijk ook andere oorzaken zijn en dan is natuurlijk een andere aanpak nodig. Maar kijk ook naar je voeding.

Welk voedingsadvies heeft een gunstig effect op bovengenoemde klachten? Dat is een eetstijl waarbij je minimaal 80% rauwe levende plantaardige onbespoten voedsel eet. Het effect is een enorme reiniging waarbij toxinen afgevoerd worden, waarbij parasieten en dergelijke geen kans meer hebben. Je kan je lichaam grondig reinigen in een aantal fasen. De eerste fase is om 80 % rauwe levende plantaardige voeding te gaan eten. Dit kan je doen door van uiteenlopende groene groenten salades te maken. Daar doorheen kan je natuurlijk andere zaken mengen: fruit noten, zaden, zeewier en natuurlijk andere zaken die je graag door een salade mengt. Daarnaast is het mogelijk om groene smoothies te gaan maken. Groene smoothies bestaan voornamelijk uit een combinatie van groene groenten en fruit.

Op je gezondheid.

Drs FreyaJoy Annemarie Tinbergen
Holistisch werkend psycholoog-seksuoloog Amsterdam

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"