Sadomasochisme-09: Filmtip

Mieke stuurde me nog een interessante filmtip die ik jullie niet wil onthouden: Er werd in Vlaanderen een film opgenomen over sadomasochisme. Het is een waargebeurd verhaal over een vrouw, die een depressie heeft doordat ze haar SM-gevoelens niet aan haar man durft te vertellen. Uiteindelijk accepteert hij haar gevoelens en samen stappen ze naar een sm-club. Een pittig detail : de man is rechter. De rechtbank komt dit te weten en dan gaat de bal pas echt aan het rollen. Echt een Vlaamse topper, die je zeker eens moet gezien hebben.

SM Rechter

Drs Annemarie Tinbergen
psycholoog-seksuoloog en lichaamsgericht werkend registertherapeut Amsterdam

 

Sadomasochisme-01

Sadomasochisme-02: Wat is SM

Sadomasochisme-03: Parafilieën

Sadomasochisme-04: Parafilieën vervolg

Sadomasochisme-05: Sadomasochisme als diagnose

Sadomasochisme-06: masochisme als behoefte aan straf

Sadomasochisme-07: masochisme als verlangen naar seksuele veiligheid

Sadomasochisme-08: masochisme als herhaling van mishandeling in de jeugd

Sadomasochisme-09: Filmtip

 

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"