Als jij tegen seksuele problemen aanloopt en je wilt je seksuele liefdesleven transformeren, dan nodig ik je uit om mij te vragen om een afspraak voor het:

"Ontdek-je-pad-naar-het-seksuele-liefdesleven-van-je-dromen" consult.

Tijdens dit consult:

1. Creëer jij meer helderheid over het seksuele liefdesleven dat jij wilt hebben

2. Vind jij de essentiële bouwstenen voor het hebben van het seksuele liefdesleven van je dromen
3. Ontdek je het nummer 1 ding dat verhindert dat jij het seksuele liefdesleven van je dromen krijgt
4. Identificeer je de meest krachtige acties die jou helpen in de richting van het seksuele liefdesleven dat jij verlangt
5. Kom jij te weten jij wat je precies moet doen om het seksuele liefdesleven te creëren dat je werkelijk wilt.

Je zult de sessie verlaten met de benodigde inspiratie om je probleem nu echt aan te gaan pakken. Het consult kost 200 euro (duur 1,5 a 2 uur) of indien je met je partner samen komt 300 euro (duur 3 a 3,5 uur), en verplicht je verder tot niets. Alles wat in het gesprek aan de orde komt wordt strict vertrouwelijk behandeld. Dit consult kan je per telefoon of skype ontvangen, of op locatie (vlak bij Amsterdam Centraal Station).

Waarom is het nodig om een aanvraagformulier in te vullen?
Dat is omdat ik slechts weinig tijd heb om deze consulten aan te bieden. De vragen in het formulier helpen ook om onze tijd in het consult zo goed mogelijk te gebruiken. Daarnaast stel ik ook enkele vragen betreffende je geestelijke gezondheid om er zeker van te zijn dat je de juiste aanpak zult ontvangen.

Vul hier het aanvraagformulier in:

 
aanvraagformulier

 

Tot binnenkort?
Hartelijke groet,

drs FreyaJoy (Annemarie) Tinbergen
Psycholoog-NIP Seksuoloog, Lichaamsgericht werkend registertherapeut

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"