Nieuws

Nieuws 14 juli 2017

Mythen over het maagdenvlies ontzenuwd.
De maagdenvlies mythe wordt wereldwijd gebruikt om de seksualiteit van jonge vrouwen onder controle te houden. En het maagdenvlies is een verzinsel. Twee vrouwen, medicijnstudenten stellen deze misstand aan de kaak in onderstaande video.

Nieuws 3 juli 2017

Een lied zegt soms meer dan een boek. Daarom heb ik een liedje geschreven voor vrouwen die geen zin hebben in seks.
Piano: computeranimation with Muscore

Je kunt het hieronder beluisteren:

 

Nieuws 15 juni 2017

Nieuwe ontwikkelingen:

Nu meer dan ooit help ik vrouwen en mannen die door psychologische problemen seksuele problemen hebben gekregen. Dit heeft te maken met een nieuwe ontwikkeling in mijn leven en werk. Bij mijn nieuwe bedrijf Love Empowerment Center richt ik mij op effectieve liefdeseducatie voor volwassenen die als kind een effectieve liefdeseducatie gemist hebben. In de praktijk blijkt dat ik -mogelijk daardoor- meer dan voorheen bij het Centrum voor Seksualiteit vooral clienten krijg die diepgewortelde problemen hebben met uiteenlopende vormen van misbruik: emotionele verwaarlozing, emotionele manipulatie, lichamelijke en of seksuele mishandeling door ouders, partners of andere personen in het leven van mijn clienten. De diepgang die ik daarbij te bieden heb, is een rechtstreeks gevolg van mijn eigen levenservaring met een structureel emotioneel manipulatieve moeder en een mishandelende vader, en mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsproces daarin.  In plaats van een overgang naar een nieuw bedrijf blijkt dat mijn oude en nieuwe werk ge├»ntegreerd is geraakt.

Zoek je hulp bij het oplossen van complexe psychologische seksuele problemen? Dan zou het een goed idee kunnen zijn om contact met mij op te nemen. Verzoek me via het contactformulier om een afspraak voor een eerste telefonische ontmoeting. Klik hier: contact

FreyaJoy