Nieuws

Nieuws 20 maart 2018

Handicap en verlangen naar liefde en seks

Onlangs ontving ik een bericht van een man met een forse handicap. Hij was wanhopig omdat hij al die jaren er niet in geslaagd was om een liefdespartner te vinden, en omdat hij al die jaren ook geen seksuele vervulling kon vinden. Hij was boos op de wereld, en boos op zichzelf omdat hij geen vervulling vond voor zijn diepste wensen en verlangens. En dat is natuurlijk ook heel pijnlijk. Er zijn helaas veel mensen met handicaps, die nu nog steeds op een houtje moeten bijten en zich buitengesloten voelen van de datingmarkt. Ik besloot hem dit antwoord te sturen en dit ook op de website te zetten. Wie weet vind jij er inspiratie in voor jouw toekomst.

Handicap, liefde en seks

Nieuws 14 februari 2018

Stop de epidemie van seksueel misbruik in onze cultuur

Steeds meer vrouwen komen naar buiten met hun verhalen over seksueel misbruik in allerlei vormen. Een epidemie van seksueel misbruik die al eeuwen oud is moet gestopt worden.Ik heb heel veel respect voor iedereen die seksueel misbruikt is en die daar voor uit komt. Nieuw is dat er nu een rechter is waar vele vrouwen hun verhaal kunnen doen, zonder dat ze vervolgens aangevallen worden. Het onderstaande verhaal is in het engels, en zeer de moeite waard om te lezen:

https://www.timetotell.org/new-blog/

Seksueel misbruikte mannen

Ik weet dat ook veel mannen misbruikt zijn en zoek nog een goede site om naar door te verwijzen. ik heb verschillende sites gezien, maar er stond niets op over de eigenaar van de website. Weet je een goede site waar de eigenaar ook op staat? Stuur me een berichtje en wie weet staat die link straks op deze nieuwspagina.

Nieuws 17 januari 2018

Het artikel Psychoseksuele problemen bij vrouwen is uitgebreid
Om verder te lezen klik hier: Psychoseksuele problemen bij vrouwen

Nieuws 5 januari 2018

Afkeer voor seks is oplosbaar
Ten gevolge van psychische en emotionele kindermishandeling kunnen op latere leeftijd seksuele problemen ontstaan. Angst voor seks, afkeer voor seks, en psychosomatische seksuele klachten kunnen hierdoor opgeroepen worden. In het artikel Afkeer voor seks door schaamte overwinnen kan je hier meer over lezen.

Afkeer voor seks -door schaamte- overwinnen/

Nieuws 2 januari 2018

Allereerst wens ik iedereen een gelukkig, mooi, liefdevol en gepassioneerd 2018. Heb je en seksueel probleem dat je graag wilt oplossen? Stuur me een bericht via de contact-pagina.

Lichen sclerosus genezen?

Volgens artsen is Lichen Sclerosus niet te genezen, maar op alternatieve manieren hebben sommige vrouwen toch heel veel kunnen bereiken. Lees verder: https://centrumvoorseksualiteit.nl/lichen-sclerosus-genezen/

Opleiding in sexual empowerment

Voor hulpverleners, coaches en counsellors die willen leren hoe je mensen kunt helpen om psychosomatische seksuele klachten op te lossen. Start naar verwachting in september 2018. Klik hier voor meer informatie: https://centrumvoorseksualiteit.nl/opleiding/

Mythen over het maagdenvlies ontzenuwd.

De maagdenvlies mythe wordt wereldwijd gebruikt om de seksualiteit van jonge vrouwen onder controle te houden. En het maagdenvlies is een verzinsel. Twee vrouwen, medicijnstudenten stellen deze misstand aan de kaak in onderstaande video.

Nieuws 3 juli 2017

Een lied zegt soms meer dan een boek. Daarom heb ik een liedje geschreven voor vrouwen die geen zin hebben in seks.
Piano: computeranimation with Muscore

Je kunt het hieronder beluisteren:

 

Nieuws 15 juni 2017

Nieuwe ontwikkelingen:

Nu meer dan ooit help ik vrouwen en mannen die door psychologische problemen seksuele problemen hebben gekregen. Dit heeft te maken met een nieuwe ontwikkeling in mijn leven en werk. Bij mijn nieuwe bedrijf Love Empowerment Center richt ik mij op effectieve liefdeseducatie voor volwassenen die als kind een effectieve liefdeseducatie gemist hebben. In de praktijk blijkt dat ik -mogelijk daardoor- meer dan voorheen bij het Centrum voor Seksualiteit vooral clienten krijg die diepgewortelde problemen hebben met uiteenlopende vormen van misbruik: emotionele verwaarlozing, emotionele manipulatie, lichamelijke en of seksuele mishandeling door ouders, partners of andere personen in het leven van mijn clienten. De diepgang die ik daarbij te bieden heb, is een rechtstreeks gevolg van mijn eigen levenservaring met een structureel emotioneel manipulatieve moeder en een mishandelende vader, en mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsproces daarin.  In plaats van een overgang naar een nieuw bedrijf blijkt dat mijn oude en nieuwe werk ge├»ntegreerd is geraakt.

Zoek je hulp bij het oplossen van complexe psychologische seksuele problemen? Dan zou het een goed idee kunnen zijn om contact met mij op te nemen. Verzoek me via het contactformulier om een afspraak voor een eerste telefonische ontmoeting. Klik hier: contact

FreyaJoy