Met seksuele grenzen omgaan

Onlangs werd ik getipt over een nieuwe website die een spel bevat voor jongeren om beter met seksuele grenzen om te leren gaan. Het is per slot van rekening een serie vaardigheden die de meeste mensen in de praktijk met vallen en opstaan leren. Dit spel bestaat uit een aantal videofilmpjes, waarin seksuele situaties worden nagespeeld door jonge acteurs en actrices. Het speelniveau van de acteurs en actrices is verrassend hoog. Ook de lessen die je er uit kunt leren beschouw ik als zeer waardevol.

De problematiek van vaginisme en dyspareunie, heeft vaak als mede oorzaak dat seksuele grenzen niet herkend worden en dan niet gesteld worden. Dat is niet zo vreemd, want veel mensen hebben dat niet geleerd in de puberteit, en blijven dan vaak jarenlang met de gevolgen daarvan kampen. Maar zo hoeft het niet te blijven. Het gaat echt om vaardigheden die je kunt leren.

Daarom geef ik jullie graag de link naar dit spel zodat jullie er ook van kunnen leren.

http://canyoufixit.sense.info/

Zoek je hulp bij vaginisme? Dat kan bij mij.  Klik hier om per email een gratis telefonisch adviesgesprek aan te vragen:
Contact.

 

Hartelijke groet,

FreyaJoy Annemarie Tinbergen

Holistisch werkend psycholoog-seksuoloog Amsterdam

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"