Wat kan je doen bij het centrum voor seksualiteit?

Er is een aanbod voor cliënten en voor hulpverleners:

Ten eerste: voor cliënten

 • Je kan in therapie als je seksuele problemen hebt zoals:
  -vaginisme, dyspareunie, afkeer van seks, of als je een seksueel trauma wilt verwerken zoals verkrachting.
  Ik ben met name gespecialiseerd in behandeling vaginisme/dyspareunie/ afkeer voor seks bij de meer complexe gevallen. Dit zijn de vrouwen die al meer hulpverleners hebben gehad, zonder dat hun seksuele probleem werd opgelost. Daar heb ik een speciaal programma voor. Het heet het "150 dagen Sexual Empowerment Programma" voor vrouwen. Dit is speciaal opgezet om plezierige pijnloze geslachtsgemeenschap mogelijk te maken. Het verwerken van seksueel traumatische ervaringen behoort daarbij soms ook tot de taken.
  Klik hier voor meer informatie: Ontdek-nu-hoe-ook-jij-vaginisme-kan-oplossen-en-pijnloze-en-plezierige-geslachtsgemeenschap-mogelijk-kan-maken.

  Vraag per email om een intakegesprek via deze link: contact
 • Soms komen ook mannen met erectieproblemen of premature ejaculatie bij mij. Dat is omdat in sommige gevallen de oorzaken van erectieproblemen of premature ejaculatie vergelijkbaar zijn met de oorzaken van vaginisme of pijn bij seks bij vrouwen.
 • Tips
  -Als je last hebt van vaginisme of dyspareunie kan je je ook inschrijven op mijn persoonlijke email-tiplijn: Tips om je vaginisme op te lossen. Je ontvangt dan een aantal emails met interessante artikelen waar je al veel van kan leren.
 • Lezingen via internet:
  -Ook worden er af en toe lezingen gehouden voor cliënten in de vorm van een webinar. Een webinar is een live video uitzending op internet, op mijn website. Het voordeel van een webinar is dat je zo'n lezing thuis kan volgen op je computer en dat niemand te weten komt dat jij een seksueel probleem hebt.
  -Schrijf je NU in op mijn persoonlijke emailtiplijn, en je ontvangt bericht wanneer er weer een lezing gehouden wordt. Het kan ook hier: http://centrumvoorseksualiteit.nl/
 • Artikelen en boek
  Op deze website kan je met name in de rechter kolom veel waardevolle artikelen vinden. Scroll omlaag en klik op de links.-Via de pagina  Info  kan je achtergrondinformatie vinden in de vorm van artikelen, video's, mijn boek "Zo loste ik mijn vaginisme op" en veel gestelde vragen.

Ten tweede: voor hulpverleners:

 • Voor artsen en studenten medicijnen:
  Cursusdag bejegening vaginistisch reagerende vrouwen bij inwendig onderzoek
 • Voor bekkenfysiotherapeuten
  Driedaagse cursus hulpverlenen bij vaginisme en dyspareunie.

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"