Een Dealbreaker is een gebeurtenis of een actie waardoor jij van gedachten verandert met betrekking tot een bepaalde deal. Als jij last hebt van vaginisme, dan heb je bewust of onbewust ooit een of meer beslissingen genomen over iets. Die beslissing(en) kunnen een directe aanleiding zijn tot het ontstaan van je vaginisme. Ooit heb je gekozen voor iets dat vaginisme tot gevolg heeft. Het was een onbewuste vaginismedeal. Wat dat iets is, of waarover jij die beslissing(en) genomen hebt, kan je allang weer vergeten zijn. Maar het effect van die beslissing(en) kan nog steeds levensgroot aanwezig zijn in jouw leven. Dat iets, en/of die beslissing(en) kunnen ook maken dat je onbewust moeite hebt om onder ogen te zien waar jouw vaginisme door in stand gehouden wordt. Een eindeloos voor je uitschuiven van het probleem kan het gevolg zijn.

Wat heb jij nodig om tot een dealbreaker te komen zodat je vaginisme weer kan wegvallen? Wat maakt dat jij nu in actie gaat komen? Wat maakt dat jij nu de koe bij de horens gaat vatten? Daar help ik je graag bij.

Als jij je vaginisme wilt oplossen, neem dan nu contact met mij op. Nu ben ik nog beschikbaar.

Kom in actie. Creëer nu je dealbreaker, vat de koe bij de horens en stuur mij een email voor het maken van een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek: contact. Tot binnenkort.

Hartelijke groet,
Drs FreyaJoy Annemarie Tinbergen

Psycholoog-seksuoloog Amsterdam