Behandeling complexe psychosomatische seksuele problemen

Worstel jij ook al zo lang met vaginisme en/of pijn bij seks, afkeer voor seks, erectieproblemen of orgasmeproblemen? Weet de dokter het ook niet, en heeft therapie door seksuoloog, fysiotherapeut of andere hulpverleners tot nu toe niet gewerkt?

Behandeling door ervaringsdeskundig sexual empowerment therapeut. Is het bij andere hulpverleners niet gelukt? Dan boek ik vaak alsnog goede resultaten. Kom bij mij en los het alsnog op.

FreyaJoy Tinbergen
Fotograaf: A. Gaalman

Ik ben drs FreyaJoy (Annemarie) Tinbergen, lichaamsgericht werkend psycholoog-seksuoloog in Amsterdam en ervaringsdeskundige op het gebied van vaginisme. Ik help meerderjarige vrouwen en mannen met psychosomatische seksuele klachten zoals:

 • Pijn bij seks,
 • vaginisme,
 • afkeer van seks,
 • sekstrauma,
 • een gebrek aan seksueel verlangen en opwinding,
 • orgasmeproblemen zoals te snel klaarkomen, moeite hebben met klaarkomen, niet kunnen klaarkomen
 • erectieproblemen,
 • of het hebben van negatieve gevoelens rondom seks zoals angst, schuldgevoel of schaamte.

Ik help hen om te kunnen genieten van pijnvrije en opwindende geslachtsgemeenschap en fijne orgasmen. Vooral als de oorzaken ingewikkeld zijn en als eerdere hulp niet gewerkt heeft kan ik vaak alsnog goed helpen. Ook als je frigide bent, en zelfs als je afkeer voor seks hebt verandert dit op natuurlijke wijze bij mijn aanpak. Je krijgt weer zin en je gaat weer verlangen naar seks. Ook behandeling op afstand is mogelijk via skype en zoom.

Opvallend is - in al die jaren- dat de meeste cliënten die bij mij komen al veel andere hulpverleners bezocht waar ze hun seksuele probleem nog niet hebben kunnen oplossen. Bij mij voelen clienten zich meestal goed begrepen. Ik weet hoe dat voelt en hoe frustrerend dat kan zijn, omdat ik zelf vaginisme heb gehad in het verleden, en ik heb dit ook ervaren. Ik heb toen een lange zoektocht door de hulpverlening gemaakt, zonder resultaat. Niemand kon mij helpen. Toen besloot ik om zelf een methode te gaan ontwikkelen en dat heeft gewerkt. Maar als ik toen geweten had wat ik nu weet had het niet zo lang geduurd. Nu heb ik een programma waarvan bewezen is dat het werkt en daarmee help ik nu andere vrouwen en mannen met dezelfde en vergelijkbare klachten..

Dus als jij je oplossingen nog niet gevonden hebt bij andere therapeuten, besef dan dat het waarschijnlijk niet aan jou ligt. Je hebt gewoon een nieuwe kans nodig met een gids die weet wat er voor nodig is om je seksuele probleem te overwinnen, en/of geen last meer te hebben van die nare pijn. Zodat ook jij je seksualiteit met passie en zelfvertrouwen kunt beleven in de volle kracht van je vrouw of man zijn. Zodat jij ten volle eigenaar bent van jouw seksualiteit, en jij zelf aan het stuur staat van jouw seksuele leven, of je dat nu met jezelf beleeft of samen met je geliefde. Want dat is de voorwaarde om tot succesvolle seksuele overgave te kunnen komen.

Brigitte was al 8 jaar op zoek naar hulp om haar vaginisme op te lossen. Alle therapeuten met wie ze gewerkt had hadden haar niet geholpen om haar vaginisme op te lossen, totdat ze bij mij kwam. En dit is wat ze me schreef over haar behandeling bij mij:

“ Ik ben je heel dankbaar en ik wil je heel graag laten weten hoe het met mij gaat op dat vlak, ook ter inspiratie voor andere cliënten/patiënten van jou.
....mijn vaginisme is echt als sneeuw voor de zon verdwenen..... na een aantal keren vrijen lukte het mij om volledige penetratie te hebben, met een weergaloos orgasme als beloning.
En dan nu! Het is heerlijk weer weergaloos geil te zijn en om rechtuit te kunnen neuken, om die woorden maar eens ronduit te gebruiken.

Dus, dat wilde ik je even laten weten. Ik ben heel blij dat ik jou heb gevonden en sta volledig achter jouw aanpak. ...... pas in jouw praktijk dat ik écht de boel heb kunnen aanpakken.”
Hartelijke groet, Brigitte

Ook jij kan een geweldig liefdesleven hebben.

Als je alles al geprobeerd hebt en het is niet opgelost, neem dan NU contact met mij op. Klik nu op de balk hieronder:

Voor meer informatie over mij klik hier: https://centrumvoorseksualiteit.nl/freyajoy/

 

"Vind-je-pad-naar-opwindende-pijnloze-geslachtsgemeenschap-en-orgasmen"-consult.

Tijdens dit consult:

 • Creëer jij meer helderheid over het seksuele liefdesleven dat jij wilt hebben
 • Vind jij de essentiële bouwstenen voor het hebben van het seksuele liefdesleven van je dromen
 • Ontdek je het nummer 1 ding dat verhindert dat jij het seksuele liefdesleven van je dromen krijgt, dus het nummer 1 ding waardoor jij reageert met jouw klacht: vaginisme, pijn bij seks, erectieprobleem of orgasmeprobleem, geen zin in seks of zelfs afkeer voor seks.
 • Identificeer je de meest krachtige acties die jou helpen bij het oplossen van je seksuele klacht
 • Kom jij te weten jij wat je precies moet doen om het seksuele liefdesleven te creëren dat je werkelijk wilt.

Je zult de sessie verlaten met de benodigde inspiratie om je probleem nu echt aan te gaan pakken. Het consult kost 200 euro (duur 1,5 uur) of indien je met je partner samen komt 300 euro (duur 3 uur), en verplicht je verder tot niets. Alles wat in het gesprek aan de orde komt wordt strict vertrouwelijk behandeld. Dit consult kan je ontvangen per telefoon, via een videobellen programma (skype of zoom), of op locatie in Amsterdam.

Dit scheef Marina over haar intakegesprek met mij
Totaal verrast was ik na mijn intake bij FreyaJoy. Ik had totaal geen verwachtingen en toch werd ik een hoek “ingestuurd” waar ik nog niet echt eerder in had gekeken. De intake kreeg een wending die ervoor zorgde dat ik de oorzaak van mijn vaginisme ergens anders ga zoeken dan ik had gedacht. Ik vond het een verhelderend gesprek.

 

Dit scheef L over haar eerste consult met mij
Sinds ik 4 jaar geleden voor het eerste geslachtsgemeenschap probeerde te hebben kamp ik met vaginisme. Steeds als ik het wilde proberen lukte het niet. Daardoor ben ik steeds onzekerder geworden, en ga daarom relaties uit de weg. Nu heb ik een “Vind Je Pad Naar Plezierige Pijnloze Geslachtsgemeenschap Consult” gehad bij FreyaJoy Tinbergen. Door FreyaJoy heb ik voor het eerst heel open (en emotioneel) over mijn vaginisme kunnen praten. Ze legt de vinger als het ware op de zere plek en windt er geen doekjes om. Ik heb mijn probleem voor een lange tijd weggestopt, maar door dit gesprek weet ik dat het tijd is om mijn probleem aan te pakken. Het meest waardevol voor mij was dat FreyaJoy verder kijkt dan je probleem. Ze wil ontdekken hoe jij jouw toekomst ziet zonder vaginisme en haalt uit het gesprek welke gevoelens/karakter jou hierin tegenhouden. Ik kan de hulp van FreyaJoy zeker aan anderen aanbevelen. Want, tijdens het consult heb ik een heel fijn en open gesprek gehad met FreyaJoy, waarbij er dingen werden besproken waar ik zelf nooit over na heb gedacht of überhaupt heb durven uitspreken. 

Als jij serieus je vaginisme of pijn bij seks klacht wilt oplossen, dan nodig ik je uit om een verzoek in te dienen voor dit consult door het aanvraagformulier hieronder in te vullen en op de verzendknop te klikken. Het kost je hooguit een kwartiertje om de vragen te beantwoorden.

 

Waarom is het nodig om een aanvraagformulier in te vullen?

Dat is omdat ik slechts weinig tijd heb om deze consulten aan te bieden. Daarom wil ik er zeker van zijn dat ik je kan helpen en dat jij en ik een goede match zijn. Ik wil jouw en mijn tijd niet verspillen. De vragen in het formulier helpen ook om onze tijd in het consult zo goed mogelijk te gebruiken. Daarnaast stel ik ook enkele vragen betreffende je geestelijke gezondheid om er zeker van te zijn dat je de juiste aanpak zult ontvangen.

FreyaJoy Tinbergen

 

Dit scheef Frederica over haar behandeling bij mij
FreyaJoy is goed! Meer woorden heb ik niet nodig om mijn sessies met haar te beschrijven. Waarom ik haar een goede therapeut vindt? Omdat zij trefzeker is in haar aanpak en je razendsnel bij de kern brengt. Elke sessie weer. Je krijgt de expertise van een vrouw die niet alleen ervaringsdeskundig is, maar ook uitermate deskundig en behendig in de diverse methodieken die ze toepast. Ik ben meer dan dankbaar voor alles wat FreyaJoy mij heeft aangereikt en geleerd..

 

-Het belangrijkste wat ik je wil vertellen is dat ik hardop durf uit te spreken dat ik van mijn vaginisme af ben. En nu ik dit zo opschrijf schieten de tranen in mijn ogen. Iets wat ik me nooit voor mogelijk had gehouden is gelukt. En jij bent daar de belangrijkste sleutel in geweest. Liefs, Marloes

Dit vertelde E toen ik met haar klaar was:
Mijn doel is bereikt, ik ben mijzelf, heb respect voor mijzelf en kan genieten. Ik ben nieuwsgierig naar meer en geef mijzelf daar de ruimte in. Op dit moment voel ik mij erg goed en voel mij zelfverzekerd en rustig.
De afgelopen maanden ben ik stap voor stap voor uitgegaan en stap voor stap aan mijzelf gewerkt, maar dit had ik niet kunnen bereiken zonder jou hulp, deze manier heeft voor mij deuren geopend, de gesprekken waren fijn en ik voelde mij heel vertrouwd, dit is wat ik nodig had.
Ik ben blij dat je mij hebt kunnen helpen om mijn doel te bereiken! 
Ik heb zo fijn nieuws te vertellen! Ik voel mij heel goed en zeker en zo ontspannen en rustig in mijn hoofd, waar door ik vorige week een hele fijne avond/nacht heb gehad en waarbij ik mij open kon stellen en daardoor geslachtgemeenschap heb gehad, het voelde zo fijn en zo ontspannen, een gevoel wat mij heel goed doet!

Wil jij je vaginisme of dyspareunie NU oplossen?

Vul nu het aanvraagformulier in

 • Land
 • Please enter a value between 1 and 10.
 • Please enter a value less than or equal to 100.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Bedankt voor het invullen van de vragen en het indienen van je aanvraag

FreyaJoy Tinbergen

LET OP: Mocht je binnen 2 werkdagen geen antwoord ontvangen hebben, check dan je spambox.

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"