Afkeer voor seks oplossen

Een cliënte ervoer pijn bij seks en had een hevige afkeer voor seks gekregen. Waar zou dat mee te maken kunnen hebben? Ik denk met het niet respecteren van grenzen. Als je over je grenzen heen gaat of laat gaan, dan komt je lichaam in verzet. En dan ga je "je afkeren" van datgene dat over jouw grenzen heen is gegaan. Vraag je af waar je je precies van wilt afkeren. Je lichaam kan reageren met spanning, angst, woede, afkeer, walging. Afkeer voor seks kan je maar beter serieus te nemen.

Betekent afkeer voor seks nu dat je nooit meer kunt genieten van seks? Integendeel. Ik heb een vrouw behandeld die afkeer had voor seks. Zij had ook last van dyspareunie (pijn bij de gemeenschap). Na een jaar was zij in staat om plezierige pijnloze geslachtsgemeenschap te hebben. Zij ervoer orgasmen waar zij van genoot. Het laatste wat ik van haar hoorde was dat ze met haar partner haar kinderwens besprak.

Ook deze vrouw had flink over haar grenzen heen laten gaan. Zij geloofde dat zij liefde moest kopen door seks aan te bieden en dat er geen andere mogelijkheden waren. Toen zij leerde zichzelf serieus te nemen veranderde alles.

Afkeer voor seks is oplosbaar.

Heb jij last van afkeer voor seks en wil je dat oplossen? Wacht niet langer en kom bij mij in therapie in Amsterdam. Klik op de link hieronder en vraag me om een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek: https://centrumvoorseksualiteit.nl/contact

Drs FreyaJoy Annemarie Tinbergen
Holistisch werkend psycholoog Amsterdam

Klik op de link hieronder en vraag me om een afspraak: https://centrumvoorseksualiteit.nl/contact

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"