Aanmeldingsformulier3

Uitnodiging voor vrouwen die geen (pijnloze) geslachtsgemeenschap kunnen hebben: Vind je Pad naar Plezierige en Pijnloze Geslachtsgemeenschap.

Als ook jij je vrij wilt voelen om plezierig te vrijen met je geliefde,

 • zonder angst voor pijn of angst dat het niet lukt, maar juist gemakkelijk, natuurlijk
 • zodat je kunt genieten van je relatie met je geliefde
 • en wellicht denk je er zelfs aan om een gezin te stichten en kinderen te krijgen,
 • of wellicht heb je het vinden van een partner uitgesteld
 • en hoop je nu toch je probleem op te lossen
 • zodat niets je meer in de weg staat om je toekomstige geliefde nu toch te gaan vinden .......

Dat begint toch met het oplossen van je vaginisme of pijn bij seks.

Daarom bied ik nu een speciaal "Vind-je-pad-naar-plezierige-pijnloze-geslachtsgemeenschap-consult" aan.

 1. Tijdens dit consult:
  Creëer jij meer helderheid over het seksuele liefdesleven dat jij wilt hebben
 2. Vind jij de essentiële bouwstenen voor het hebben van het seksuele liefdesleven van je dromen
 3. Ontdek je het nummer 1 ding dat verhindert dat jij het seksuele liefdesleven van je dromen krijgt, dus het nummer 1 ding waardoor jij reageert met vaginisme of pijn bij seks
 4. Identificeer je de meest krachtige acties die jou helpen bij het oplossen van je vaginisme of pijn bij seks
 5. Kom jij te weten jij wat je precies moet doen om het seksuele liefdesleven te creëren dat je werkelijk wilt.

Je zult de sessie verlaten met de benodigde inspiratie om je probleem nu echt aan te gaan pakken. Het consult verplicht je tot niets. Alles wat in het gesprek aan de orde komt wordt strict vertrouwelijk behandeld.

Wie ben ik?

FreyaJoy

Ik ben Drs FreyaJoy Annemarie Tinbergen. Ik werk al 16 jaar met vrouwen die geen (pijnloze) geslachtsgemeenschap kunnen hebben. Ik help hen om echt te kunnen genieten van de geslachtsgemeenschap zonder angst of pijn.

Onlangs werkte ik met een vrouw om haar vaginisme te overwinnen. Ze had al verschillende andere hulpverleners gehad zonder resultaat en was wanhopig. Ze zocht al 8 jaar naar goede hulp en was erg gefrustreerd met die andere hulpverleners tot nu toe. Toen ik met haar ging werken reageerde ze al snel enthousiast doordat ze veel nieuwe inzichten opdeed, wat haar enorm opluchtte, en toen ik klaar was met haar stuurde ze me een brief waarin ze me bedankte dat ze nu eindelijk weer in staat was om “vrijuit te neuken -om dat woord maar eens te gebruiken- met een fantastisch orgasme aan het eind als beloning”. Ze kon het wel van de daken schreeuwen, zo gelukkig als zij was. Ze is ongelofelijk blij dat zij zich weer kan overgeven aan seks.

Ik ben psycholoog NIP - seksuoloog en lichaamsgericht werkend therapeut. Ik heb zelf last gehad van vaginisme en heb mijn eigen antwoorden en oplossingen daarvoor gevonden. Dat heeft even geduurd, maar als ik toen wist wat ik nu weet, dan had het niet zo lang geduurd. En daar kan jij nu van profiteren, waardoor jij veel sneller hetzelfde resultaat kunt bereiken.

Mijn achtergrond:

Ik studeerde klinische en gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Toen ik zelf last had van vaginisme waren er geen -bij mijn situatie passende- therapieen beschikbaar voor vaginisme. Daarom heb ik zelf een manier ontwikkeld om mijn vaginisme op te lossen die werkt. In 1999 startte ik een vrijwilligersorganisatie voor vrouwen met vaginisme en pijn bij seks. Opeens werd ik uitgenodigd om te spreken voor groepen hulpverleners in het hele land. Toen ik een cursus “hulpverlenen bij vaginisme en pijn bij seks” voor hulpverleners opzette ging iedereen me opeens seksuoloog noemen. Mijn cursus werd geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie voor afgestudeerde seksuologen. De specialisatie opleiding seksuologie (RINO) heb ik toen ook maar gedaan. Ik richtte het Centrum voor Seksualiteit op. Dit is gespecialiseerd in de behandeling van vaginisme en dyspareunie. Ook heb ik een programma ontwikkeld dat vrouwen helpt om plezierige pijnloze geslachtsgemeenschap (ontmaagding) mogelijk te maken, ook als andere therapieën gefaald hebben. Dat is het Sexual Empowerment Programma. Inmiddels help ik ook al 10 jaar bij het oplossen van onder andere problemen met seksuele opwinding, afkeer, orgasmen, erectie- en ejaculatieproblemen en het verwerken van seksuele trauma's.

Opvallend:

In al die jaren kreeg ik voornamelijk cliënten die al vele therapeuten geraadpleegd hadden voordat ze bij mij kwamen. De meeste cliënten waren al jaren op zoek naar goede hulp en ze waren ontevreden over de hulp die ze vonden. Bij die andere therapieën ontbrak meestal een gedegen vooronderzoek waardoor de oorzaken van het probleem niet gevonden werden. Daardoor waren die therapieën niet effectief.

Dus als jij je oplossingen nog niet gevonden hebt bij andere therapeuten, besef dan dat dat mogelijk niet aan jou ligt. Je hebt gewoon een nieuwe kans nodig met een gids die weet wat er voor nodig is om je seksuele probleem te overwinnen. Zodat ook jij je vrouwelijke seksualiteit met passie en zelfvertrouwen kunt beleven in de volle kracht van je vrouw zijn. Zodat jij ten volle eigenaar bent van jouw seksualiteit, en aan het stuur staat van jouw seksuele leven, of je dat nu met jezelf beleeft of samen met je geliefde. Want dat is een belangrijke voorwaarde om tot succesvolle seksuele overgave te kunnen komen.

Waarom is het nodig om een aanvraagformulier in te vullen?
Dat is omdat ik slechts weinig tijd heb om deze consulten aan te bieden. Daarom wil ik er zeker van zijn dat ik je kan helpen en dat jij en ik een goede match zijn. Ik wil jouw en mijn tijd niet verspillen. Dat is waarom ik mensen vraag om het aanvraagformulier in te vullen voor dit speciale consult. De vragen in het formulier helpen ook om onze tijd in het consult zo goed mogelijk te gebruiken. Daarnaast stel ik ook enkele vragen betreffende je geestelijke gezondheid om er zeker van te zijn dat je de juiste aanpak zult ontvangen.

De kosten voor dit consult zijn 200 euro.

 

Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen:

Aanvraagformulier/

 

FreyaJoy (Annemarie) Tinbergen
 Centrum voor Seksualiteit, Noordzijde 287, 1064 ME Amsterdam