6-Word een liefdeslerares voor een goede seksuele inwijding

Hoe word je een goede liefdeslerares voor een goede seksuele inwijding? Als jij die liefdeslerares voor hem wilt zijn, als jij die inwijdster voor hem wilt zijn, dan kan dat NOOIT door gewoon maar aan zijn voorwaarden of normen of verwachtingen te voldoen. Dat kan alleen als jij besluit jezelf echt helemaal trouw te zijn aan jezelf. Dat kan alleen als jij jezelf toestaat om vrij te zijn, onafhankelijk, autonoom. Alleen dan kan jij die lerares voor hem zijn. Want alleen dan kan die lerares in jou gewekt worden. Als jij die lerares wordt en als jij dat goed doet, dan help je hem om uit te stijgen boven zichzelf. Je helpt hem om de best mogelijke minnaar te worden. En dat is voor hemzelf ook zeer bevredigend.

Eén geheim daarover kan ik je alvast verklappen: hoe meer jij geniet van jullie seksualiteit, en hoe meer jij opgewonden raakt en hoe meer jij je daar veilig bij voelt, hoe meer jij jezelf daarbij ontspant, hoe meer jij hem opwindt. Dus ook voor hem is het zeer passieverhogend als jij jezelf in seksueel opzicht echt helemaal trouw blijft. Dat is toch veel leuker dan je schuldig voelen?

Merk je dat je toch geneigd bent om te kiezen voor schuldgevoelens in plaats van de rol van liefdeslerares en inwijdster? Mogelijk ben je geïndoctrineerd om je aan te passen ook al schaadt het jou en jullie intieme relatie.

Kom dan eerst in therapie en los dat voor eens en voor altijd op.

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"