3-Wat heeft een man van jou nodig om jou een goede seksuele inwijding te kunnen geven?

Voel jij je schuldig omdat je meer tijd nodig hebt dan hij tijdens het vrijen en hou je daarmee je vaginisme in stand? Doordat een man sneller opgewonden is dan jij, is hij soms blind voor andere belangrijke factoren tijdens het vrijen, waar jij vanuit jezelf waarschijnlijk meer aandacht hebt dan hij. Dat is niet slecht of fout aan hem, maar hij heeft jou wel nodig om daar inzicht in te krijgen. Door je schuldig te voelen en alleen maar te pogen je aan te passen, onthoud je hem dat inzicht. Het resultaat is dat jullie allebei niet krijgen wat je zo graag zou willen. Veel mannen verlangen naar een goede initiatie van een vrouw, net zoals veel vrouwen verlangen naar een goede initiatie door een man. Je kan samen ontdekken hoe je elkaar kunt helpen. Dat begint met je eigen grenzen goed te respecteren.

Doe dus niets wat je niet wilt, en verduur dus ook niets, vooral niet op seksueel gebied. Daar begint het mee. Ga je dus niet schuldig voelen omdat seks voor jou niet werkt zoals je dacht dat het zou moeten werken. Maar sta je zelf toe om te ontdekken hoe het voor jou wel zou kunnen werken.

Maar hoe werkt dat dan als je vriend zegt dat er iets mis is met jou omdat jij niet aan zijn verwachtingen voldoet? Zie het volgende artikel:

Wat cliënten over mijn therapie zeggen

Ontvang mijn Vaginismetips

Schrijf je in op mijn emailtiplijn. Vul je naam en e-mail in en ontvang tevens het ebook Vaginismetips

Zo loste ik mijn vaginisme op

Prijs: €47,00,  Bestel hier: Bestel

Voor meer info klik hier: "Zo loste ik mijn vaginisme op"